A végleges szőrtelenítésről
A végleges szőrtelenítésről

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

A végleges szőrtelenítésről

A hölgyek körében manapság különösen elterjedt és igen nagy figyelmet szentelnek a szőrtelenítésre, a selymes, sima bőrre. Nagyon sokféle módszer létezik már manapság, amivel szőrmentessé varázsolhatjuk a lábunkat, karunkat, az intim testtájakat. Mi ehhez az IPL+CMP (folyamatos többszöri villanás) villanófényes szőrtelenítő gépet használjuk.

Előre sajnos teljes pontossággal nem lehet meghatározni, hogy hány kezelésre van szükség az adott területen, hányszor kell a végleges szőrtelenítő eljárást megismételni. Nagyon fontos, meghatározó tényező hogy a bőr és a szőr milyen típusú, milyen színű. Minél világosabb a bőr, és minél sötétebb a szőr, annál nagyobb a hatékonysági szint. A végleges szőrtelenítő kezelés ideje alatt nagyon fontos kerülni a szoláriumot és a napfényt, ebben az időszakban nem tanácsos, sőt kifejezetten nem javasolt a szolárium stúdiók felkeresése, illetve a napozás, különös tekintettel egy hónappal kezelés előtt, illetve, míg a kezeléssorozat tart.

Két alkalom közt a kezelt területről a nem kívánt szőrszálakat csak borotvával, szőrvágóval, vagy krémmel lehet eltávolítani, mivel ezek az eljárások nem tépik ki a szőrtüszőt, ami elengedhetetlenül fontos a kezelés szempontjából. A szőrnek mindenképp kell tartalmaznia szőrtüszőt, éppen ezért az epilátor, csipesz és gyanta alkalmazása szigorúan tilos, egyéb esetben a kezelésnek nem lesz hatékonysága.

Nem mindegy, hogy milyen géppel végzik a szőrtelenítést, mennyire hatékony!

Mi a német „Smartplus” IPL+CMP technológiával működő rendkívül magas hatékonyságú szőrtelenítő gépre esküszünk. A fővárosban három, az ország több, tizenkét nagyobb városában működtetünk referencia szalonokat, ahol a kedves vendég bátran letesztelheti gépünk hatékonyságát, eredményességét. Arra törekszünk, hogy minél több helyen, mindenhol elérhetők legyünk.

Amennyiben minket választ néhány kezelés után valóban megszabadulhat a nem kívánt szőrszálaktól. Borotválás, gyantázás nélkül, tartósan megőrizheti bőre puhaságát, simaságát. A kezelések kellemes környezetben, hozzáértő, kedves, mosolygós kozmetikus lányok irányítása alatt történik, ahol a vendég kikapcsolódhat, elfelejtheti hétköznapi gondjait a vidám hangulatnak köszönhetően. Ehhez nem kell mást tennie , csak bejelentkeznie! A szőrtelenítő kezelés rövid időt vesz igénybe, hiszen tesfelülettől függően maximum fél órát kell rászánnia. Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, garancia nincs az eredményre éppen ezért.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás