Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

IPL végleges szőrtelenítő gép bérlése Smartpuls – szőrtelenítés professzionálisan - 06 70 333 8776

Válassza vendégei számára az egyik legmodernebb IPL villanófényes technológiával működő fájdalommentes, tartós és végleges szőrtelenítő eljárást.

A technológia lényege, hogy a gépünk által kibocsájtott széles spektrumú villanófény a szőr festék anyagában a melaninba elnyelődik. Itt a fényenergia hőenergiává alakul át, a szőrt képző mátrix sejtek roncsolódnak, és ennek következtében növekedési fázisban lévő szőreink 2-3 hét múlva kihullnak. A kezelés fájdalommentes, és 4-8 alkalom szükséges a tartósan szőrtelen eredményhez.

Az IPL szőrtelenítés eljárás a lézeres technológiánál biztonságosabb kezelés

A fény nem hatol mélyre, csak addig ahol a szőrtüsző található, 3-4 mm, így csökkentve a szőrtüszőgyulladás előfordulását is. A nagy kezelőfejnek köszönhetően (8 cm 2 ) a kezelés lényegesen gyorsabb a lézeres szőrtelenítéssel szemben.

Nincs más dolga, csak ügyfeleit tájékoztatni és a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, emellett kockázatmentesen kiegészítheti havi bevételeit, mert a gép összes költségét cégünk állja. Villanásonként és ügyfelenként pontos elszámolást készítünk, amiből a kezelések végén jutalékot fizetünk szerződéses partnereinknek.

Ugye kulcskérdés az IPL szőrtelenítésben a hatékonyság?

Igen valóban az! Mi próbáltunk gyengébb IPL szőrtelenítő gépet, elveszett vendégkör, és egyre apadó haszon lett az eredménye.

A piacon már valóban nem a mi IPL szőrtelenítő gépeinket (német) lehet a legolcsóbban bérelni (hanem a kínaiakat) , de minket kárpótol az elégedett bérlők mosolya, akik a hatékonyság miatt vendégkörüket megtartva, tisztességes tartós nyereségre tesznek szert.

A kérdés igazából az mit szeretne, több elégedett, visszajáró vendégeket, korrekt nyereséggel, vagy panaszos vendégeket, eredménytelen szőrtelenítésért pereket, igaz picit nagyobb nyereségért? Bízunk benne, és igazolva érezzük, hogy az előbbit választja.

A Professzőr-Semmiszőr orvos- esztétikai hálózat 18 referencia szalonnal rendelkezik az egész ország területén, több mint 1000 fős vendégkörrel a végleges szőrtelenítés területén, úgyhogy méltón mondhatjuk a hatékonyság minket igazol.

smartPuls szőrtelenítő gép

A szőrtelenítő IPL gépünk a smartPULS Németországban 2008-ban az év kozmetikai gépe volt. A Német állam független kutatóintézetet is igazolja hatékonyságát jelentésében http://smartpuls.hu/vizsgalat.pdf

Egyéb kezelések, amik IPL készülékkel végezhetők:

 • Arcfiatalítás – fényterápiás bőrmegújítás
 • Hajszálerek eltűntetése
 • Pigment foltok halványítása
 • Akne (pattanásos bőr) kezelése

Mennyiért bérelhető a Smartpuls IPL szőrtelenítő gép?

Szeretne befektetés nélkül saját vendégkörének köszönhetően többet keresni? Nincsen fix napi bérléti díj, kockázat nélkül tehet szert nyereségre. Válasszon a két konstrukció közül!

 • I. konstrukció: 250 Ft/villantás egyszeri alkalom esetén (átlagos vendégkör esetén a mi árainkkal is számolva fele-fele arányban osztozunk)
 • II. konstrukció: 150.000 Ft+ÁFA + 20 Ft/villantás havi bérlés esetén

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 • Az IPL készülék ingyenesen házhozszállítás havi rendszerességgel
 • Betanítás, folyamatos oktatás biztosítása
 • Havi karbantartás elvégzése
 • Igény esetén személyzetet biztosítunk

Mennyi átlagos villanásszámmal érdemes számolni?

Szőrtelenítés esetén az alábbi táblázat szemlélteti, hogy egy alkalommal mennyi villantással érdemes számolni. Átlagosan elmondható, hogy a kívánt végleges eredmények eléréséhez kb. 4-10 kezelés szükséges négy-hat hetes időközönként. Bőrtípustól és a szőrzet erősségétől függően előfordulhat, hogy elegendő a 3-5 kezelés is három-négy hetes időközönként.

 

bajusz: 2-4 vill. alkar: 40-50 vill. teljes fazon: 30-40 vill.
hónalj: 5-15 vill. teljes kar: 60-80vill.  
bikini vonal: 8-15 vill. áll: 6-8 vill.  

Nyereség számítás

Átlagos napi 8-12 ügyfél esetén megrendelésektől függően 150- 250 villanásra lehet számítani. Kezeléseinket 3-6 hetente ajánlott ismételni, minimum 4-10 alkalommal.

Az alábbi példa az I. konstrukciót szemlélteti.

 • Ajánlott fogyasztói ár: 500 Ft / villanás = 8 cm 2
 • Elszámolási ár: 250 Ft / villanás = 8 cm 2

Nyereség alakulása

Ajánlott fogyasztói ár esetén
500 Ft/vill.
Napi 100 villantás esetén 25 000 Ft
Napi 200 villantás esetén 50 000 Ft
Napi 300 villantás esetén 75 000 Ft

Miért minket válasszon?

 • Folyamatos ingyenes továbbképzést és 24 órás telefonügyeletet tartunk
 • Európa egyik legerősebb (70J/cm 2 ) és legkomfortosabb gépével dolgozunk. Bővebb információk a készülékről: www.smartpuls.hu
 • Az ország több pontján elérhetőek vagyunk
 • Ingyenesen kiszállítjuk a gépet
 • Több éves tapasztalattal rendelkezünk a szőrtelenítésben
 • Ingyenes reklámanyagot biztosítunk

06 70 333 8776

 

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás