Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

IPL arcfiatalítás

KÉPZELJE EL, HOGY FIATALABBNAK NÉZ KI...

Az öröm, és a stressz, valamint az aktuális időjárás, az erős napsütés következtében bőrünk öregszik. Ezek a jelek közvetlenül tükröződnek az arcbőrünkön. A forradalmian új technológia az intenzíven pulzáló fény (IPL), mely egyedülálló módon képes a napkárosodások, és bőrelváltozások hatásait csökkenteni, szinte minimális regenerálódási idő mellett.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ARCFIATALÍTÁS, BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS?

Az IPL gép által leadott intenzív fényenergia a bőr alsóbb rétegeiben hővé alakul. Ez a hőenergia a kollagén és elasztin rostokat szaporodásra ösztönzi, melyek bőr feszességéért és lágyságáért felelősek. A fényalapú arcfiatalító kezelés hatására a kollagén rostok újraépülnek, és így a ráncokat, a bőrön lévő repedéseket kitöltik. Javul továbbá a bőr vízmegkötő képessége, így a kiegészítő hidratáló kezelések is hatásosabbak lehetnek.

MILYEN HATÁSI VANNAK A FOTOREJUVENÁCIÓNAK?

  • Harmonizálja a bőr színét, és fiatalosabb megjelenést biztosít
  • Hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére nő
  • Hatékonyan gyógyítja az érrendszeri elváltozásokat, és pigment foltokat
  • Növeli a bőr tónusát
  • Pórus összehúzó hatása van

MIÉRT MINKET VÁLASSZON AZ ARCFIATALÍTÁSHOZ?

Az arcfiatalítás eredményességéhez szükséges a megfelelő fényspektrum. Európában elsőként a német smartPULS fejlesztette ki az arcfiatalításhoz és bőrfiatalításhoz használható 1100-1900 nm közötti fényskálával dolgozó fényimpulzust.
Gépünk háromszoros és négyszeres egy villanáson belüli visszavillantásra képes melynél a fényenergia hatására fokozódik a bőrben a kollagén termelés, ezáltal a ráncok mélysége csökken, a bőr szemmel láthatóan fiatalosabbá, feszesebbé, hamvasabbá válik.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás