Intim szőrtelenítés
Intim szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Intim szőrtelenítés

Az egyre rövidülő szoknyák, az ujjatlan pólók, blúzok, felsők megjelenése, a meztelenség megjelenése változást hozott századunkban az intem testrészek szőrtelenítésére. Ez a divat megkívánja a lábak és a hónalj területeinek teljes körű lecsupaszítását. Elvárás hogy manapság a hölgyeknek szőrtelen és sima legyen a lábuk és a hónaljuk egyaránt. A megváltozott stranddivat, hogy egyre kisebb és vékonyabb anyagból készült fürdőruhák kerülnek a piacra, szintén megkívánják, hogy az intim testrészek is teljesen vagy részlegesen szőrtelenek legyenek. A szőrös megjelenés ma már egyáltalán nem divat, nem esztétikus. A legjobb és legtartósabb megoldás erre a problémára a végleges intim szőrtelenítés.

Ez a nézet, miszerint a sima, szőrtelen intim terület a divat, nem feltétlenül csak a fiatalok, és nem csak a hölgyek körében egyre inkább elfogadott. Manapság már az idősebb generációhoz tartozó hölgyek is előszeretettel válnak meg intim testrészeiken szőrzetüktől és ugyanez elmondható az erősebbik nem képviselőiről is. Természetesen ebben is mindenki a saját ízlése szerint járhat el. Nem feltétlenül fontos a teljes területen megválni a szőrszálaktól, ezt akár részlegesen is tehetjük, ahogy éppen kedvünk tartja. A médiában, televízióban is találkozhatunk a meztelenséggel, ahol szintén a teljes vagy részleges szőrtelenséget preferálják.

Melyik módszerrel is próbálkozzunk az intim szőrtelenítésnél? A legelterjedtebb módszere a borotva, mivel ezen a testtájékon az egyéb otthon is alkalmazható szőrtelenítő módszerek, mint például a gyanta vagy epilátor meglehetősen kellemetlen és fájdalmas érzéssel járnak együtt. Azonban a borotvának is vannak hátrányai. A nők a szeméremtájékuk szőrtelenítése közben szemölcsöket és egyéb vírusokat vihetnek szét ezen a testfelszínen borotválás közben. Akár meg is vághatják magukat, ezáltal apró hegek, sebek, vágások keletkezhetnek ezen a területen, ami sem esztétikailag sem egészségügyileg nem nevezhető jónak. Rosszabb esetben akár el is fertőződhetnek ezek a kisebb vágások is. A leg célravezetőbb megoldást az IPL tartós intim szőrtelenítés jelentheti, ami a nagy energiájú fény hatására még bőrnyugtató is lehet. Érdemes a fenti videó linkre kattintva, egy szakértő véleményét meghallgatni az intim szőrtelenítésről.

Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, garancia nincs az eredményre éppen ezért.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás