Hát és váll szőrtelenítés
Hát és váll szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Hát és váll szőrtelenítés

A férfiak egy részének problémát okoz a szőrös váll vagy hát, kellemetlenséget okozhat számukra és nem is szívesen beszélnek erről az őket negatívan érintő problémáról.

A hát szőrtelenítés inkább csak a fiatalabb generációt érinti, az idősebbek körében ez nem divat, számukra nem fontos, hogy sima, szőrtelen legyen a hátuk és a vállaik. Főként a húszas, harmincas, és negyvenes korosztály, akit érint ez a probléma. Többet strandolnak, sportolnak, ahol a szőrös hát inkább hátrány, mint előny.

A nyári melegben az izzadás következtében ez a probléma egyéb kellemetlenségekkel is együtt járhat. A por nagyon meg tud ülni a szőrszálakon, illetve, aki sokat ül autóban, akár a munkája révén, nekik szintén nem kellemes érzés a szőrös hát, könnyebben be tud gyulladni a szőrtüsző, akár fájdalmas is lehet. Tehát nem csak esztétikailag fontos, hanem higiéniai és közérzeti szempontból is.

A hátat és vállat nehéz egyedül szőrteleníteni, mindenképp segítségre van szükség hozzá. Akár egy kozmetikus közreműködése kell, vagy otthon a párunkat tudjuk megkérni, hogy segítsen eltávolítani a nem kívánatos szőrszálakat. A borotválás kevésbé fájdalmas hát szőrtelenítő beavatkozás, viszont szinte mindennapos tevékenységgé kell válnia, ha nem akarja az illető, hogy borostás legyen a háta. A gyanta és epilátor viszont egy férfi számára nagyon nagy fájdalommal jár együtt.

A legjobb megoldás erre az IPL tartós hát szőrtelenítés. 3-5 évre megoldja a problémát. A kezeléseket nem kell hetente ismételni, hanem elég csak 6-8 hetente. Nem jár akkora fájdalommal sem, mint a gyantázás vagy epilálás. Alkalmanként ugyan költségesebb megoldás, mint az egyéb alternatívák, viszont a kezeléssorozat után 3-5 évig nem kell foglalkozni vele, amit a gyantázásról vagy epilálásról nem mondhatunk el. Hosszútávon a kellemes megjelenésbe a befektetésünk megtérül. Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, garancia nincs az eredményre éppen ezért.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás